Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

Musikkens historie i Folkeuniversitetet

18-10-2020

På torsdag kl. 19-21 vil organist og musikhistoriker Jan Mygind starte en rejse med seks stationer om musikkens historie i Folkeuniversitetet i Vesthimmerland. Det sker i Ranum Efterskoles festsal.

Konkret betyder det, at Mygind hvert semester de næste tre år vil gennemgå en ny epoke i musikhistorien. Første nedslag bliver barokken (år 1600-1750), der udmærker sig ved det dramatiske og teatralske.

Jan Mygind, der til daglig er ansat som organist ved Aars Kirke, er en kendt og skattet foredragsholder i Folkeuniversitets-sammenhæng, hvilket blandt andet medførte prisen som årets underviser i Folkeuniversitetet for fem år siden. 

Det siges om ham, at han taler med en smittende begejstring, der ikke kan undgå andet, end at rive tilhørerne med sig, uanset om man på forhånd er passioneret tilhænger af klassisk musik eller ej.  

Alle Folkeuniversitetets foredrag foregår indtil videre i Ranum Efterskoles festsal, hvor der er optimale betingelser for overholdelse af myndighedernes anbefalinger vedrørende COVID19. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!