Tirsdag d. 18. februar 2020 - �rgang 15

Musikquiz i Vindblæs Multicenter

28-08-2019

Karin og Klaus fra Klaus & Servants gæster den 10. september Vindblæs Multicenter, hvor de vil underholde med musikquizzen "Tip et hit".

Af Jacob Dalgaard

Der bliver rig lejlighed til at synge og gætte med, når det populære par kaster sig ud i en underholdende musikquiz i Vindblæs Multicenter den 10. september. Og man behøver ikke at være musikekspert for at deltage. Spørgsmålene, som Karin stiller efter sangene, er ikke sværere, end at de fleste kan være med.

Det er Skarp Salling og Vilsted-Vindblæs seniorer, der står bag aftenen, hvor der også diskes op med præmier og et kaffebord i pausen mellem Karin og Klaus' musikquiz på 2 gange 40 minutter.

Tip et Hit er mange steder blevet en årligt tilbagevendende tradition, og parret har også deres eget tv-show, hvor de inviterer musikalske kolleger med. Programmet kører succesfuldt på 4. sæson på DK4.

Klaus & Servants er kendt for hits såsom ”Bank tre gange”, ”Den bedste pige” og ”Herstedvester”. Hvem ved? Måske er disse numre også med i quizzen i Vindblæs.

Se også annoncen for arrangementet her

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!