Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16

Mystik om golfbolde i Løgstør Golfklub

13-11-2020

Løgstør Golfklub har hen over sommeren fået fjernet mellem 2.000 og 3.000 Golfbolde (Range bolde), fra klubbens driving range.

"På det seneste har vi bemærket, at der i Løgstør området på Facebook er solgt range-golfbolde, hvilket undrer klubben meget, idet range-bolde normalt kun kan have interesse for golfklubber, idet golfspillere ikke har interesse i en range-bold, da den kun flyver ca. 90% af længden i af en normale golfbold."

Sådan lyder det fra Per Olsen, der formand for Løgstør Golfklub, som har mistet rigtig mange af de pågældende bolde.

Forskellen på en almindelig spillebold og en range-bold er, at kernen i range-bolden skal kunne klare betydeligt mange flere slag og større belastninger end en spillebold.

"Der må derfor være en del golfspillere, som ikke helt har forstået forskellen på en almindelig golfbold og en range-bold, siger Per Olsen, der gerne vil advare købere af range-bolde om, at de får en bold, som flyver ca. 90% af længden i forhold til normale golfbolde.

"Vi håber ligeledes at vi kan få hjælp til at finde de range-bolde, som er forsvundet fra Løgstør Golfklub, slutter formanden. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!