Fredag d. 24. maj 2019 - Årgang 14

Næsten 2700 gymnaster på gulvet

10-03-2019

DGI’s forårsopvisning i Farsø bød på masser af flot gymnastik fredag og lørdag

Fredag, lørdag og søndag stod i gymnastikken tegn i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø. De to første dage gjaldt det DGI's store forårsopvisning med en rækker Himmerlandske hold af værende størrelse og niveau afvekslende med en lang række efterskoler, som netop nu har højsæson for deres opvisningsprogram.

Det var netop en efterskole, Himmerlandscentrets Idrætsefterskole fra Haverslev, som åbnede gymnastik ballet fredag sidst på eftermiddagen, hvor de 137 elever leverede en flot og glad opvisning foran et begejstret publikum.

Da de sidste fejesving var lavet og de sidste spring var taget lørdag aften, havde mere end 2600 gymnaster være på gulvet i Farsø, hvor DGI Nordjyllands rep-hold sluttede en lørdag med 1 timers gymnastik af med deres flotte opvisning.

Søndag fortsætte de gymnastiske aktiviteter i Farsø, hvor den lokale Farsø Gymnastikforening havde sine hold i aktion til årets lokalopvisning.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!