Tirsdag d. 20. august 2019 - �rgang 14

Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard kommer til Aars

03-02-2019

Vi kender dem fra Cirkusrevyen, men nu kan de opleves på scenen i ALFA i Aars. Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard optræder i Vesthimmerlands Teaterforenings næste forestilling, komedien "Livet – hvor svært kan det være", som Folketeatret sender på turné. Bag forestillingen står forfatterduoen Vase & Fuglsang, der er et par særdeles erfarne herrer, som har leveret tekster til stort set alle landets revyer.

Sammen med de to skuespillere har de skabt en lille teaterperle, der med elegance og lune behandler alle livets facetter med visdom og et glimt i øjet.

I forestillingen genoplever barndomsvennerne Alex og Tom livet bagfra, og publikum bliver således taget med på en rejse fra de tudsegamle og halvdemente pensionisters død til deres allerførste møde med slikposer og snotnæser.

I stykket begynder vi altså med døden, for så er det triste ligesom overstået. Derfra følger alle livets smukke faser i baglæns kronologisk rækkefølge. Lige fra alderdommens senilitet, hvor man glemmer at lukke tishullet, over midtvejskriser og karriere til ungdommens drømme, fuldemandssnak med hovedet i kummen og seksuelle udskejelser. Det sker med en enkelhed og lethed, der afspejler sig i scenografien, hvor kun de allermest nødvendige rekvisitter er med, og ofte er kostumerne på ægte teatersportsvis reduceret til en cardigan og et par briller.

Forestillingen spillede tidligere for fulde huse på Aarhus Teater og Hippodromen i København og høstede flotte anmeldelser. Nu kommer den til Aars og Vesthimmerlands teaterpublikum kan godt begynde at glæde sig.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!