Fredag d. 24. maj 2019 - Årgang 14

Nostalgien tilbage på Blue Corner

09-03-2019

Der blev rippet op i minderne fra ungdommens vilde fester, da Blue Corner i går genopstod for en enkelt nat.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Der var engang, hvor det ikke var et særsyn, at der i aftentimerne holdt taxier og ventede på kunder udenfor Torvegade 11 i Løgstør. Det var dengang værtshuset og ikke mindst diskoteket Blue Corner var stedet, hvor man gik i byen i Løgstør.

Det er 15 år siden, men i aftes var taxierne tilbage, baren var genåbnet, og diskoteket spillede igen musikken fra dengang i 1980'erne og 90'erne, da nutidens voksne var unge.  

På initiativ af Henrik Sloth og Chris Hendriksen Severinsen blev der stablet en mindefest på benene, og den blev hurtigt udsolgt. Selv om der lavet nogle små ændringer i diskoteket, kunne deltagerne helt sikkert genkalde sig nogle gamle minder, da de gik op ad trappen, forbi dørmanden og diskoteket og hen til baren.

Men der er alligevel et par steder, hvor nattens Blue Corner adskiller sig fra datidens Blue Corner. I nat var publikums gennemsnitsalder væsentligt højere, for der var fra arrangørernes side sat en minimumsalder på 26 år. Det skulle nemlig være gæster, der kunne huske det gamle Blue Corner.

I gamle dage kunne man på de store dage stå i kø langt ud på gaden og vente længe på at komme ind. Det var i går reguleret med 180 udbudte billetter, så der var plads til alle.

Men humøret var højt som i gamle dage, og salget i baren stod heller ikke tilbage til for dengang i 80'erne og 90'erne.

Klar til gentagelse

Dagen derpå er Chris Severinsen særdeles tilfreds med festen, der forløb uden problemer. Alle var glade, og det største problem var at få folk ud, da festen sluttede klokken 02.00.

- Jeg tror helt sikkert, at vi gentager succesen. Med den hype, der var om billetterne, tror jeg ikke, det bliver et problem at holde en fest igen. Måske skal det være en eller to gange om året, siger Chris Severinsen.

Men en permanent genåbning af Blue Corner bliver det ikke til, fastslår han.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!