Søndag d. 24. januar 2021 - �rgang 15

Nu aflyses julens gudstjenester

24-12-2020

I sidste øjeblik aflyses julens gudstjenester efter massivt pres op til jul.

Efter lillejuleaftens anbefaling fra biskopperne har menighedsrådene i Næsborg, Salling, Oudrup og Vindblæs besluttet at aflyse juleaftensgudstjenesterne i Bakkeskolehallen. Både klokken 13 og klokken 15. Desuden aflyses alle gudstjeneste i kirkerne frem til og med 3. januar 2021.

Alle gudstjenester i Løgstør, Aggersborg, Kornum og Løgsted kirker bliver af samme grund også aflyst fra og med 24. december til og med 3. januar.

Både i Bakkeskolehallen og i Løgstør Kirke var det påkrævet at have billet for at deltage i julegudstjenesterne, men der har ikke været stor rift om billetterne i skyggen af corona. I Løgstør har man endog oplevet, at mange har meldt afbud i takt med at debatten om nødvendigheden af at holde gudstjenester i den nuværende coronasituation har taget til i intensitet. Der var således færre end 20 tilmeldte tilbage til den ene tilbageværende julegudstjenste i Løgstør kl. 13, som altså nu også er aflyst.

Kirkerne var også lukket ned i påsken i begyndelsen af pandemien.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!