Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15
David Lange (t.v.) og Ole Helk underskriver den nye aftale

Ny aftale om koncernløsning i Vesthimmerlands Kommune

13-05-2019

Vesthimmerlands Kommune har indgået kontrakt med Fujitsu og Silkeborg Data om levering af koncernløsning for Vesthimmerlands Kommune for løn, debitor, økonomisystem og vagtplan for de kommende 6 år.

Økonomidirektør i Vesthimmerlands Kommune, Ole Helk, siger til den nye aftale:

- Koncernløsningen har været i udbud og med to bydende fra henholdsvis KMD og Fujitsu/Silkeborg Data modtog vi to meget attraktive tilbud, hvor Fujitsu/Silkeborg Data altså til sidst stod som vinderen. Et samarbejde vi ser meget frem til, siger Ole Helk.

Hos Fujitsu og Silkeborg Data glæder man sig også over aftalen om en ny koncernløsning i Vesthimmerland.

- Vi er glade for, at vi nu har kontrakten på plads med Vesthimmerlands Kommune. Vi ser meget frem til samarbejdet, der skal effektivisere koncernløsningen i Vesthimmerlands Kommune med et stærkt resultatudbytte, siger salgsdirektør hos Fujitsu, David Lange til kontraktunderskrivelsen på Rådhuset i Aars.

- Silkeborg Data ser meget frem til samarbejdet med Vesthimmerlands kommune, og det glæder os, at vores løsninger, SD LØN og EG Optima opfylder de behov og krav kommunen har til en fremtidssikret løn- og vagtplanlægningsløsning. Vi glæder os til at bidrage til kommunens ambition om yderligere digitalisering og procesoptimering, siger Rasmus Dalby Martinussen, chef for Løn hos Silkeborg Data. 

Koncernløsningen i Vesthimmerland vil skulle starte op fra og med 2020, så det kommende halve år vil stå i implementeringens tegn med det mål, at få skiftet den nuværende KMD-løsning så gnidningsfrit som muligt af hensyn til ansatte, borgere og virksomheder, der er afhængige af udbetalinger m.v.

- Vi ser frem til at arbejde med Fujitsu og Silkeborg Data i de kommende år, slutter Ole Helk, økonomidirektør i Vesthimmerlands Kommune.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!