Mandag d. 16. december 2019 - �rgang 14

Ny bestyrelse på plads i Cabaret ALFA

25-06-2019

Bestyrelsen i Cabaret ALFA er nu konstitueret, således at den består af følgende medlemmer:

Lene Weiss, Aars, formand - Ida Teilberg, Louns, koordinator– Jesper Holm Jespersen, Løgstør, kasserer – Anne Dybdahl, Aars, sekretær - Ole Høgh Sørensen, Løgstør - Lone Cecilie Jensen, Trend – Inge Engelst Christensen, Aars – og suppleanterne Karen Marie Bjerregaard, Trend – Marianne Henriksen, Aars.

- Som det kan ses, dækker vi et bredt område af Vesthimmerland, så vi igen kan få en Cabaret A(alestrup) – L(øgstør) – F(arsø) – A(ars), som kan interessere og more alle. Cabareten 2019 havde stor succes, især da fordi den ikke går de lokale revyer i bedene, men behandler store og små begivenheder i det ganske land. Vi vil naturligvis bestræbe os på at følge op på succesen. Instruktør (Ole Jakobsen) og kapelmester (Kim Bernt) er allerede hyret, og vi har fået forhåndstilsagn på mange af de frivillige medvirkende til igen at være med næste år, fortæller Lene Weiss.

Cabaret’en spiller i 2020 19. og 20. samt 26. og 27. marts.

Indtil da deltager Cabaret ALFA i Revyernes Revy den 1. november. Revyernes Revy gik i luften for 2 år siden, og konceptet er, at alle de lokalrevyer, der er i Vesthimmerland, kan deltage med et par numre. Det var en stor succes, og man har planlagt at gentage den hver andet år.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!