Søndag d. 11. april 2021 - �rgang 16
Puk og Trine Severinsen fra Vækshuset er klar til at åbne ny blomsterforretning i Østerbrogade 10 i Løgstør, så snart de overtager lejemålet på torsdag

Ny blomsterforretning blomstrer op i Løgstør

20-11-2020

Blomsteriet i Lendrup overtager lejemålet efter Blomster Mettes Café i Østerbrogade 10. Dermed kan Løgstørs handelsgade igen byde på en regulær blomsterforretning.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Siden Mettes Blomster tidligere på året annoncerede, at forretningen ophørte med salg af blomster og i stedet slog sig an med andre varer i butikken har Løgstør stået uden en egentlig blomsterforretning. Sidenhen har indehaveren valgt helt at lukke sin forretning fra i næste uge, og det fik ejeren af ejendommen til at lægge en føler ud hos Blomsteriet i Lendrup, og her var man hurtigt lun på idéen om en filial i Løgstør.

- Vores svar på forespørgslen lå lige for – vi vil gerne være med til at tilføre hovedgaden i Løgstør liv. Tiden netop nu med Covid19 er og har været hård også for butikslivet. Men tiden har også understreget, at vi har brug for liv, og vi har i høj grad brug for alle de elementer, der ligger i at kunne handle og agere i lokalmiljøet, siger Chris Hendriksen Severinsen fra Væksthuset, som står bag Blomsteriet.  

- Hvor Blomsteriet 2.0 skal understøtte det pulserende liv, der nu engang er i en hovedgade, så skal det samtidig understreges at Blomsteriet på Lendrupvej, ude på landet, selvfølgelig fortsætter. Vi fortsætter med at levere blomster med mere til Jan Tex, så noget også bliver ved det gamle, siger Chris Hendriksen Severinsen, der forventer at være klar til åbning allerede på torsdag den 26. november.

Både Blomsteriet og Jan Tex er en del af den socialøkonomiske virksomhed Væksthuset, der gennem sine afdelinger har tilbud til borgere med forskellige udfordringer.  

Det bliver det kendte personale i Lendrup, der også skal bemande afdelingen i Østerbrogade.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!