Søndag d. 24. januar 2021 - �rgang 15

Ny bog på vej ud i andet oplag

14-12-2020

”Det må siges at have været en flyvende start”, smiler en glad museumsinspektør på Vesthimmerlands Museum.

Kim Ørsted Iversen er forfatteren bag bogen ”Aars 150 år”, som udkom den 25. november i anledning af byens 150-års jubilæum i 2020. Salget er gået strygende, og snart kan der meldes udsolgt af første oplag. Andet oplag er dog under forberedelse, så skulle nogen gå forgæves i dagene op mod jul, er der håb forude. Gavekort kan nemlig købes i museumsbutikken, således at bogen kan afhentes af den glade modtager i slutningen af januar.

”Når man udgiver en bog, så er det jo altid særdeles spændende, hvordan den bliver modtaget, så jeg er meget taknemmelig over al den positive respons”, siger Kim Ørsted Iversen.

Bogen er udgivet med støtte fra forretningsudvalget bag byjubilæet og koster 248 kroner. En stor del af salget er foregået i Kvickly Aars, som har været så venlige at bakke op om jubilæet ved at sælge bogen kvit og frit. Der er stadig eksemplarer at få. Så er der planer om, at et familiemedlem eller en god ven juleaften skal beriges med mere end 150 års historie om Aars, er det en god idé at vende forbi enten museumsbutikken på Vesthimmerlands Museum eller Kvickly i nærmeste fremtid. Ellers risikerer man at måtte vente i spænding indtil det nye år.

Den nye samlede byhistorie er på hele 432 sider, og der er dermed er rig mulighed for fordybelse i juleferien.  

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!