Lørdag d. 27. februar 2021 - �rgang 16

Ny ejer på Livøoverfarten

19-02-2021

Det er med stor glæde jeg kan oplyse, at jeg pr. 1. marts 2021 har solgt min virksomhed JK Shipping (Livøoverfarten ApS) til Jesper Dalstrup.

Det meddeler Jette Kobber, der med sin virksomhed sidste år overtog sejladsen mellem Rønbjerg og Livø 

Jesper er 53 år og er uddannet smed og sætteskipper og har senest i 2020 sejlet som skipper på både M/S Svanen og M/S Bertha-K, så han har en rigtig god ballast til at kunne drive rederiet videre i samme gode ånd.

Jesper er gift med Jonna og er bosat på Mors i Karby, så han er tæt på skibene, der i det meste af sæsonen sejler på Livøoverfarten samt for Nykøbing Mors Turistkontor.

Jette Kobber fortsætter med at bistå Jesper  Dalstrup med de administrative opgaver samt kundeservice og forventer i en årrække endnu at være den daglige kontakt i virksomheden, når sæsonen sætter i gang.

- Jeg takker for den store hjælp og støtte jeg har oplevet specielt de sidste 2½ år og håber I alle vil tage godt imod Jesper og fortsætte det gode samarbejde. Alle aftaler om færgeafløsning, tursejladser for Nykøbing Mors Turistkontor samt færgesejlads på ruten Rønbjerg/Livø fortsætter naturligvis uændret.  

Jespers første opgave for den kommende sæson bliver, at få bemandingen på plads og få skibene gennem det årlige syn, således at de er klar til opstart på de mange ø-færger, når de er på værft og ikke mindst på Livøoverfarten fredag den 23. april kl. 9.30, hvor der vil være kaffe/the, rundstykker samt en lille en til halsen til alle, der har forhåndsbooket billetter til turen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!