Søndag d. 16. december 2018 - Årgang 13
Gunnar Villumsen bliver ny leder af Løgstør Lokalarkiv

Ny leder af Løgstør Lokalarkiv

12-01-2018

Siden 2008 har Finn Jensen været leder af arkivet i Løgstør. Han afløste arkivets stifter og mangeårige leder N.H. Lindhard. Nu tager Gunnar Villumsen over.

Finn Jensen har nu ønsket at træde et skridt tilbage og en ny leder er udpeget. Det er tidligere skoleinspektør i Løgstør, Gunnar Villumsen.

Gunnar Villumsen har altid haft interesse for lokalhistorien og var for år tilbage med til at stifte Lokalhistorisk forening i Tårs, som driver lokalhistorisk arkiv samme sted. Endvidere var han med til at stifte lokalhistorisk initiativgruppe i Hodsager ved Aulum, hvor man bl.a. genudgav bogen "Hodsager Minder 1". Han har ligeledes skrevet en stor del af bogen "Tårs - et sogn i Vendsyssel.

Gunnar Villumsen tiltræder som arkivleder den 1/4 2018. På Løgstør Lokalarkiv er der 11 medarbejdere, der arbejder med registrering og scanninger og mødes et par gange om ugen. Finn Jensen vil stadig have sin gang på arkivet.

Arkivet er åben for publikum hver torsdag mellem kl. 14.00 og 17.00.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!