Onsdag d. 30. september 2020 - �rgang 15

Ny mand i spidsen for Venstre i Nordjylland

02-09-2020

Mads Duedahl (V) blev onsdag aften af Venstres nordjyske medlemmer valgt som Venstres spidskandidat til næste års regionrådsvalg.

”Jeg har valgt at stille op til posten som regionsrådsformand, fordi jeg mener, at vi nordjyder skal kunne forvente samme høje kvalitet i sundhedsvæsenet, som man får i resten af landet, og i dag er det desværre langt fra tilfældet”, siger Mads Duedahl.

Ifølge Mads Duedahl står Region Nordjylland overfor en række udfordringer, som den nuværende socialdemokratiske leder ikke har formået at håndtere.

”Nordjylland har landets længste ventelister, lægemangel og et system, hvor både medarbejdere og borgere drukner i bureaukrati. Ligeledes er væksten i Nordjylland under pres, infrastrukturen skriger på investeringer og fraflytning er en udfordring i mange nordjyske kommuner. Det kan ingen være tilfredse med, og derfor er det tid til at Venstre for første gang i mere end 40 år tager styringen i landsdelen og sætter en ny og mere ansvarlig retning for vores region. Det er kort sagt tid til forandring - og den forandring vil jeg gerne stå i spidsen for” udtaler Mads Duedahl.

Politisk erfaring fra sundhedsområdet
Når valget kommer, har Mads Duedahl været medlem af Aalborg Byråd i 12 år og været været Sundheds- og Kulturrådmand i Aalborg Kommune i otte år, Duedahl er desuden medlem af Kommunernes Landsforenings Sundheds- og Ældreudvalg og har derfor allerede politisk erfaring fra sundhedsområdet.

”Som sundhedsrådmand i Aalborg har jeg fået viden og indsigt i sundhedsområdet. Jeg kan simpelthen ikke se stiltiende til mens socialdemokratiet forringer vores sundhedstilbud i Nordjylland. Det er tid til forandring i Region Nordjylland” siger Mads Duedahl.

Fakta om Mads Duedahl
•    36 år
•    Sundheds- og Kulturrådmand i Aalborg Kommune
•    Medlem af Kommunernes Landsforenings Sundheds- og Ældreudvalg
•    Gift med Anna
•    Far til Isabella og Alexander
•    Bor i Aalborg
•    Opvokset i Skovsgaard i Jammerbugt Kommune
•    Har en kandidatgrad i Politik og Administration fra Aalborg Universitet

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!