Fredag d. 24. maj 2019 - Årgang 14

Ny marina i Løgstør kan blive afsæt til udvikling i Hvalpsund

05-03-2019

Uffe Bro (S), formand for Teknik- og miljøudvalget, er klar til at stille op til borgermøde i Hvalpsund.

Af Jacob Dalgaard

Torsdag gav byrådet grønt lys til at fyre 225.000 kroner af på at få lavet et skitseprojekt, der skal afdække de faktiske udfordringer og omkostninger ved at bygge en ny marina på Løgstør Havn. Projektet skal danne et reelt grundlag, som byrådet kan bruge til at træffe en endelig beslutning om en ny marina. Pengene blev afsat på budgettet allerede i efteråret, så der var sådan set kun tale om at få pengene frigivet.

Men Hvalpsund synes også snart, det er deres tur.

I hvert fald markerede Venstres lokale byrådspolitiker fra Hvalpsund, Lars Andresen, sig på byrådsmødet. Han påpegede, at både Løgstør og Rønbjerg flere gange har fået midler, som egentlig var øremærket til Hvalpsund. Derfor opfordrede han byrådet til at kigge på et projekt i Hvalpsund for at imødegå det efterslæb, som der efter hans mening efterhånden er i kommunens sydligste havneby.

Der ligger allerede nogle idéer til boligudvikling på Hvalpsund Havn, men der er ikke kommet gang i projektet endnu.

Men formanden for Teknik- og miljøudvalget er parat til at tilgodese Hvalpsund:

- Jeg er interesseret i udvikling i hele kommunen, og jeg stiller gerne op til et borgermøde i Hvalpsund. Men det har større effekt, hvis der kommer nogle lokale initiativer, fremfor at kommunen skal komme med det hele selv, sagde Uffe Bro.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!