Torsdag d. 6. august 2020 - �rgang 15
Økonomichef Charlotte Gadegaard Andersen

Ny økonomichef og vicevært ansat i Aars Boligforening

16-01-2020

Aars Boligforening har med virkning fra januar ansat ny økonomichef samt en ny vicevært.

Charlotte Gadegaard Andersen er ansat som Aars Boligforenings nye økonomichef. Den nye økonomichef er 40 år og uddannet revisor hos Beierholm i Aalborg og kommer fra en stilling som revisor i samme virksomhed. Charlotte Gadegaard Andersen bor sammen med sin familie i Nørresundby. Økonomichefens ægtefælle er maskintekniker. Parret har to børn på otte og 13 år. En stor del af fritiden opholder familien sig i sommerhuset i Hals. Når der er tid til overs, fylder Charlotte Gadegaard Andersen den med kreative sysler og litteratur, gerne gode kriminalromaner. Hun afløser på posten i Aars Boligforening regnskabschef Jørgen Jensen.

Boligforeningen har ligeledes ansat den 52-årige Anette Mortensen, Morum, som vicevært. Den nye vicevært skal assistere i både Aars og Aalestrup, navnlig i de grønne områder. En stor del af sin fritid anvender Anette Mortensen på at passe sin store have i forbindelse med sin bopæl i Morum.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!