Søndag d. 21. juli 2019 - �rgang 14

Ny ordning for hjælp til indkøb

02-04-2019

Fra og med den 1. april 2019 træder der en ny ordning i kraft for de borgere der modtager hjælp til indkøb, herunder også vareudbringning.

Den nye ordning betyder, at borgerne i Vesthimmerlands Kommune nu kan se frem til at få leveret varer af de 2 udbydere som Vesthimmerlands Kommune har lavet aftale med. Samtidig betyder det at der ikke længere er begrænsninger i forhold til mængde eller vægt på deres bestillinger. Tidligere da det var hjemme- og sygeplejen der kørte i butikkerne for at handle var der en begrænsning på 12 kg, hvilket blandt andet udelukkede køb af en kasse sodavand.

De 2 leverandører er: Egebjerg Købmandsgård A/S, som samarbejder med Super-Brugsen butikker rundt i landet i forhold til pakning af de varer borgerne har bestilt, og Egebjerg Købmandsgård A/S efterfølgende kører ud.

Min Købmand i Farstrup, som samarbejder med Gundersted købmandsgård, der pakker og leverer de bestillinger, som borgerne har bestilt.

Hvis man er visiteret til hjælp til indkøb og herunder vareudbringning, men ønsker en anden leverandør end ”Egebjerg Købmandsgård A/S og Min købmand i Farstrup vil der være egenbetaling på vareudbringning.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!