Søndag d. 29. marts 2020 - �rgang 15
Kim og Anette Jørgensen med sønnen Mark, som skal starte på Overlade Friskole.

Nye campingværter får usikker start

27-03-2020

I morgen tager Anette og Kim Jørgensen hul på deres første sæson som indehavere af Troldebakken Camping i Trend. Men coronasituationen spøger i baggrunden.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Trend Camping blev med virkning fra 1. februar solgt til Antte og Kim Jørgensen fra Nibe. Parret har siden haft travlt med at gøre campingpladsen klar til den nye sæson, som starter i morgen. Blandt andet har campingpladsen fået nyt navn. 

Men åbningsfesten med borgmesterens medvirken er udskudt - foreløbig indtil grundlovsdag. Glæden over at skulle i gang med at udleve en gammel drøm om at blive indehavere af en campingplads er nemlig blevet iblandet en portion frygt for coronasituationen.

- Vi bekymrer os meget, og vi frygter, at vi slet ikke må åbne. Hvis der indføres udgangsforbud, så ryger hele vores eksistensgrundlag, siger Annette Jørgensen. 

Så slemt er det ikke endnu, og de første fastlæggere er allerede trillet ind på pladsen, så selv om sæsonåbningen i morgen ikke bliver med stor festivitas, så kan sæsonen godt begynde alligevel. Der er plads til 88 enheder på pladsen. Dertil kommer 9 hytter og fire nyindkøbte shelters. 

Kim Jørgensen har opsagt sit job som pedelmedhjælper på en skole i Aalborg for at hellige sig campingpladsen fuldt ud, mens Anette i vinterperioden vil supplere med vikarjobs indenfor sit gamle fag som sosu-assistent. 

Selv om coronaen hænger som et spøgelse over sæsonåbningen, så bevarer de nye ejere optimismen. De har både købmandsbutik og cafeteria, hvor der kan sælges take away til hele lokalområdet, så der er flere strenge at spille på, påpeger de. 

Nyt navn

De nye campingværter har sløjfet det velkendte Trend Camping og erstattet det med "Troldebakken Camping". I forlængelse af campingpladsen ligger et beskyttet naturområde med en bakke og et troldetræ, og deraf kom idéen til det nye navn, forklarer parret. I alt breder grunden sig over 44.000 kvadratmeter, og Anette og Kim har visioner om at afholde spændende arrangementer i naturområdet nedenfor Troldebakken for pladsens gæster.

Udover at skifte navnet, har parret også udskiftet alle toiletter og givet cafeteriet en ansigtsløftning, spillemaskinerne er røget ud, tv-stuen er nedlagt og indrettet til legerum, og minigolfbanen er også ved at blive renoveret, og så har campingpladsen fået et par trolde som nyt logo. Inden længe kommer der også et tog, "Rumle", som vil køre rundt med børn på pladsen.

Anette og Kim Jørgensen overtog campingpladsen efter Inger Lise og Bruno Hjort, som har drevet Trend Camping de seneste 23 år. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!