Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15
Ole Rosendal Nielsen til venstre overtager chefposten på savværket efter Michael Eegholm, der skal være indkøber hos Scandi Byg

Ole Nielsen overtager chefstolen på XL-BYG Tømmergaarden Løgstør

30-11-2019

Efter 10 år som øverste chef på XL-BYG i Løgstør, har Michael Eegholm søgt nye udfordringer og overlader posten til en kendt mand i huset.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard:

Ole Rosendal Nielsen kan fra i morgen kalde sig chef for XL-Byg Tømmergaarden Løgstør, der i daglig tale også går under tidligere navne som Løgstør Savværk og Løgstør Tømmerhandel. 

Det er husets mand, der sætter sig i chefstolen, for Ole har været ansat i firmaet i 32 år, og han har været hele vejen rundt og arbejdet i alle afdelinger. 

- Jeg søgte den ledige stilling, fordi jeg stadig er nysgerrig på branchen, og jeg kan godt li' den, og segmentet af kunder passer lige til mig, siger 53-årige Ole Rosendal Nielsen, der også selv er bosat i Løgstør. 

Den afgående leder, Michael Eegholm, bor i Aalborg, men er glad for Løgstør, og han bliver også i Løgstør rent jobmæssigt. Han har fået en stilling som strategisk indkøbschef hos Scandi Byg. Han sadler således om. Efter at have solgt byggematerialer i 35 år, skal han nu sidde på den anden side af bordet og være indkøber. 

- Det har ikke været nogen nem beslutning, men jeg er glad for at blive i byen, hvor jeg har et godt netværk, siger Michael Eegholm. 

Ole Rosendal Nielsen tiltræder som chef i morgen den 1. december. Der er 18 fastansatte medarbejdere i afdelingen i Løgstør plus adskillige løsarbejdere. 

 

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!