Søndag d. 21. juli 2019 - �rgang 14

Overlade Borgerforening navigerer gennem vejarbejde

26-03-2019

I aftes var der generalforsamling i Overlade Borgerforening, og her var der comeback til en gammel kending.

Af Jacob Dalgaard

De, der kører gennem Overlade ved det, og indbyggerne i byen ved det i særdeleshed. Byen er ikke særlig fremkommelig på grund af det omfattende kloakarbejde, som har været i gang siden 2017.

Kloakarbejdet fyldte også på borgerforeningens generalforsamling, hvor den lokale entreprenør, Nis Virenfeldt, gav en statusopdatering på arbejdet. Han kunne fortælle, at projektet ventes færdigt i uge 42 i år, hvorefter alle veje og fortove i byen har fået ny belægning.

- Vejarbejderne gør en stor indsats for, at der er farbart for alle - og vi alle kan komme i Dagli'Brugsen. Fredag den 11. januar gav vi dem en erkendtlighed i form af et rundstykke og en kanelsnegl, sagde Grethe Ravnborg, der er formand for Overlade Borgerforening. 

Hun fortalte også om alle de andre aktiviteter, foreningen står bag, og selv om fremkommeligheden i byen har været gerænset, har der været god opbakning til arrangementerne, fortalte hun.

Borgerforeningen er i årets løb blevet en del af Visionsrådet, som er et samarbejde mellem Overlade, Ranum og Vilsted. Det har medført en kontingentstigning, men de første resultater af samarbejder er begyndt at udfolde sig, fortalte Grethe Ravnborg:

- Det første der blev gennemført, blev en hundeskov i Ranum, som alle må benytte. Vi har et fællesarrangement på Vitskøl kloster torsdag den 13. juni med Sara Glæsborg fra "Den store bagedyst" Jeg håber, mange vil købe billet til dette og vi kan få Overlade godt repræsenteret.

På valg til bestyrelsen var Knud Andersen, Edgar Jensen og Grethe Ravnborg. Knud og Grethe blev genvalgt, mens Edgar ikke ønskede genvalg. Han blev afløst af Mikkel Elmlund, der tidligere har været i bestyrelsen. Birgit Skovgaard Jensen og Willy Ørsnæs blev valgt til suppleanter.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!