Mandag d. 21. september 2020 - �rgang 15

Prisoverrækkelse og donation til Vegger IF

08-09-2020

Vegger Idrætsforening har i sommer både modtaget en idrætslederpris og en donation.

Vegger IF’s formand Christian Dalgaard indstillede tidligere på året Louise Bisgaard til Service Sparekassens Idrætslederpris. Blandt 160 indstillinger udvalgte komiteen den kun 15-årige Louise til at modtage prisen, som ud over hæderen også er på 6.000 kr.

Trods sin unge alder har Louise allerede udvist stort engagement i fodboldklubben både som hjælpetræner gennem tre år og ikke mindst som initiativtager til etableringen af et pigehold, hvorpå hun også selv spiller. Louise Bisgaards glæde ved fodbolden og fællesskabet i klubben gør hende populær både blandt de yngre børn, hun træner og blandt sine medspillere. Louise skulle have fejret prisen sammen med de andre prisvindere til DGI’s årsmøde på Nordkraft, men dette var desværre ikke muligt pga. Corona. 

Ligeledes har Himmerlands Fonden bevilliget 15.000 til Vegger IF til etablering af en infoskærm, som skal hænge i Vegger Idræts- og Kulturcenter. Med skærmen ønsker man at få bedre mulighed for at kunne informere om klubbens virke, samt at kunne oplyse om de aktuelle og kommende aktiviteter i klubben.

Grundet Corona har overrækkelsen af begge diplomer ladet vente på sig, men den kunne endelig finde sted, da Vegger IF startede den nye sæson efter sommerferien.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!