Mandag d. 25. marts 2019 - Årgang 14
Foto: Per Lyngby

Koncertsamarbejde skæpper i klubkasserne

14-05-2018

Overskud på mere end en kvart million til deling imellem fodboldklubberne i Aars og Farsø efter koncertarrangement med Queen Machine med flere.

Fodboldklubberne Aars IK og Farsø-Ullits var forleden samlet til møde i Messecenter Vesthimmerland, hvor regnskabet for koncertarrangementet med Queen Machine, Gasbox og Anne Dorte & Maria fra Tøsedrengene i Messecenter Vesthimmerland lørdag d. 24. marts 2018 blev gennemgået.
Direktør Brian Otte, Messecenter Vesthimmerland kunne afsløre, at resultatet lander på et overskud på kr. 254.720, der fordeles med kr. 127.360 til hver fodboldklub.

Det var derfor to meget glade klubrepræsentanter i form af Per Nyborg fra Aars IK og Kim Nyby fra Farsø-Ullits IK, som tog imod det flotte resultat.

"At vi samlet får en økonomisk gevinst på mere end kr. 250.000, er naturligvis yderst tilfredsstillende, men mindst lige så vigtigt er det, at vi har fået utrolig mange positive tilkendegivelser fra alle vores gæster og sponsorer, som deltog i koncertarrangementet. Den positive omtale, som vi har fået giver os et rigtig godt afsæt for kommende koncerter. Den effekt, som det giver, kan ikke købes for penge," fortsætter de to klubrepræsentanter i forening.

I Messecenter Vesthimmerland er Brian Otte også meget glad for resultatet og den positive omtale, som koncerten har givet.

”I sommeren 2017 rettede jeg henvendelse til fodboldklubberne i Aars og Farsø omkring et samarbejde om et stort koncertarrangement i Messecenter Vesthimmerland. I forbindelse med byggeri af en ny hal 2 til Messecenter Vesthimmerland, har vi fået nogle rigtig gode faciliteter for afholdelse af store koncertarrangementer, som jeg gerne ville afprøve”, fortsætter Brian Otte.

”Rammerne har vist sig at være fantastiske til formålet – akustikken og rammerne i hal 2 er perfekte til en god musikoplevelse, og hal 1 er optimal til bespisning af mere end 600 gæster inden koncerten”.

Fodboldklubberne i Aars og Farsø er, sammen med Messecenter Vesthimmerland, allerede i fuld gang med at planlægge en ny koncert, der forventes afholdt i marts 2019.

"Når vi har nogle kunstnere på plads til en ny koncert, vil vi udsende pressemeddelelse herom, slutter
Per Nyborg, Kim Nyby og Brian Otte i forening."

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!