Torsdag d. 22. august 2019 - �rgang 14

Radikal folketingskandidat fortæller om sine mærkesager

05-05-2019

De Radikale i Vesthimmerland holder på torsdag den 9. maj generalforsamling, hvor den lokale folketingskandidat Gitte Lopdrup vil deltage og fortælle om sine mærkesager.

I skrivende stund er der endnu ikke udskrevet folketingsvalg, men datoen ligger inden for den nærmeste halvanden måned. Derfor kommer valget også til at fylde en del, når De Radikale i Vesthimmerland på torsdag afholder generalforsamling på Farsø Efterskole.

Gitte Lopdrups store engagement ligger især inden for social- og sundhedsområdet og i særdeleshed psykiatrien. Her vil hun især gøre en indsats for mere tryghed og lighed i sundhedsvæsenet samt en forbedring af  børn og unges trivsel. Hun mener, alt for mange børn og unge har ondt i sindet – også her i Nordjylland. Hun vil blandt andet komme ind på, hvad vi kan gøre for at dæmme op for den triste kendsgerning. 

Gitte brænder også for at sætte mere skub i den grønne omstilling. Med mere  økologi og bæredygtighed -  både lokalt og regionalt. Her vil Gitte Lopdrup give sit bud på hvordan landbrug og natur kan gå hånd i hånd, og mon ikke også planerne om at lukke ned for det økologiske landbrug på Livø får et par ord med på vejen.

Lopdrup er uddannet ergoterapeut, har en kandidatgrad i folkesundhed og er regionsrådsmedlem i Nordjylland, hvor hun sidder i psykiatriudvalget. 
  

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!