Torsdag d. 22. august 2019 - �rgang 14

Radikal folketingskandidat på gårdbesøg på Livø

11-02-2019

Mandag den 4. februar besøgte den radikale folketingskandidat Gitte Lopdrup landbruget på Livø.

Her fik Gitte Lopdrup lejlighed til at se hvad bygningerne på Livø Avlsgaard rummer i vinterperioden af både foder, kornprodukter og dyr. Livø er ejet af Naturstyrelsen Himmerland, og driften på Livø blev omlagt til økologi helt tilbage i 1991.

Der var på dagen samtidig besøg af økologisk landmand og græsmælksproducent Torsten Wetche fra Hvanstrup ved Farsø, som var på kvægopkøb. Derfor fik Gitte, udover et godt indblik i det daglige arbejde på en kvæggård, en snak om udfordringer og løsninger for landbrugserhvervet som helhed, set med de to landmænds øjne. Derudover blev der snakket klima, miljø, dyrevelfærd og livet på landet.

Gitte Lopdrup ønsker at være kandidat for hele Himmerlandsområdet, og søger viden på de områder, hun ikke arbejder med personligt i sin hverdag. Hun har blandt andet planlagt besøg på en række uddannelsesinstitutioner, plejehjem, og virksomheder i lokalområdet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!