Torsdag d. 6. august 2020 - �rgang 15

Ranum Skole og Landsbyordning har fået ny skoleleder

18-05-2020

Den nye skoleleder på Ranum Skole og Landsbyordning er den 55årige Karen Bech fra Vokslev. Hun tiltræder 1. august og blev valgt blandt 11 ansøgere.

Karen Bech kommer fra en viceskolelederstilling på Østermarkskolen i Aars, som hun har bestridt siden marts 2019. Før dette var hun i godt 12 år afdelingsleder på Farsø Skole, så det er en erfaren leder, der kommer til Ranum.

”Jeg er glad for, at vi har kunnet tiltrække en leder med stor erfaring indenfor ledelse, asyl- og specialområdet, som samtidig har gode ideer og lyst til at videreudvikle Ranum Skole sammen med medarbejdere, børn og forældre”, fortæller Anders Norup, skole- og dagtilbudschef.

Karen Bech ser særligt frem til at bruge sine erfaringer til at få stabiliseret elevtallet på Ranum Skole, som i de sidste år har været faldende, og hun har ligeledes visioner for at give eleverne på Ranum Skole et fagligt løft.

”Visioner og ambitioner er noget, vi har sammen. Sammen skaber vi de bedste rammer for eleverne, at eleverne udlever den højeste drøm. Sammen med ledelsesteamet og alle medarbejderne sætter vi rammen, så eleverne når deres mål, og drømme går i opfyldelse” uddyber Karen Bech. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!