Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

Rejs tilbage i historien i efterårsferien

06-10-2020

Som en opfølgning på sommerens succes TIDSREJSEN 2020 kan hele familien nu også i uge 42 komme ud og opleve sjove og spændende steder langs Himmerlands Vestkyst. Stenaldercenter Ertebølle, Museet Herregården Hessel og Vesthimmerlands Museum udviklede nemlig i foråret et tidsrejsehæfte skræddersyet til de vesthimmerlandske gæster.

Med hæftet i hånden kan børnefamilier gå på opdagelse i Vesthimmerlands historie og opleve seværdigheder fra vidt forskellige tidsepoker: Fra 55 millioner år siden til 1800-tallet! Undervejs er der forskellige udfordringer og opgaver, der skal løses. Bagerst i hæftet findes et tidsrejsepas, hvor man skal samle stempler for at opnå titlen som tidsrejsende i Vesthimmerland 2020 og modtage et af de flotte badges.

Der er både en mini-, midi- og maxiudgave, så man kan tilpasse turen rundt i kommunen efter både tid og lyst. Tidsrejsehæftet kan fås gratis på Stenaldercentret, Hessel, Vitskøl kloster, Vesthimmerlands Museum samt Myrhøj Camping.

Tag hele familien med og nyd den smukke natur, de flotte fortidsminder og monumenter i trygge rammer og med din helt egen ”sociale boble”. TIDSREJSEN 2020 er en unik og børnevenlig mulighed for at lære egnens natur og imponerende historie bedre at kende fra Aggersborg i nord til Hessel i syd og er støttet af Vesthimmerlands Kommunes turismepulje 2020.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!