Lørdag d. 6. juni 2020 - �rgang 15

Rejser 1.500 kilometer for at komme til Kanal Rally i Løgstør

13-05-2019

Det kræver en rigtig lang køretur at komme til afviklingen af Kanal Gourmet & Kultur Rallyet i Løgstør for Stein Åstedt og Synnøve Kongshaug fra Vågå i Norge. De tager nemlig en tur på 1.500 kilometer plus færgesejlads for at deltage i arrangementet. I år er det tredje gang, parret tager turen til Løgstør for at deltage.

- Vi er virkelig faldet for Løgstør. Det dejligste sted i Danmark, vi kan komme til. Den dejlige natur, de imødekommende mennesker, vi møder, er fantastisk. Det gør, at vi hver gang vi er i Danmark, så besøger vi Løgstør. Herved følger vi med i, hvad der sker i byen, og vi er nu klar til at drage afsted, så vi den 26. maj er klar til et nyt rally, siger Stein Åstedt og Synnøve Kongshaug enstemmigt.

- Folketingsmedlem Bjarne Laustsen har hvert år været vores guide. Han har givet os et hav af informationer om området og de mange aktiviteter, der er i by og opland. Det krydret med nogle gode historier, så vi ynder at være med. Når vi tilmelder os, sikrer vi os altid, at vi kommer med på hans hold siger Stein Åstedt.

Der er i skrivende stund blot 38 pladser tilbage på de i alt 12 hold, der sendes afsted på årets Kanal Gourmet & Kultur Rally, som arrangeres af Lions Club Løgstør.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!