Onsdag d. 19. september 2018 - Årgang 13

Revyernes Revy Vesthimmerland er en realitet

12-10-2017

Med flot økonomisk støtte fra Spar Nord Fonden, Fonden for Sparekassen Himmerland og Vesthimmerlands Kulturråd er det blevet muligt at realisere Revyernes Revy Vesthimmerland.

Med flot økonomisk støtte fra Spar Nord Fonden, Fonden for Sparekassen Himmerland og Vesthimmerlands Kulturråd er det blevet muligt at realisere Revyernes Revy Vesthimmerland.

Revyernes Revy sætter fokus på de mange forestillinger, der skabes på lokal basis i hele kommunen. En flok frivillige revyentusiaster har i tæt samarbejde formået at samle de vesthimmerlandske lokalrevyer, fået sammensat et forestillingsprogram og fået rejst den nødvendige kapital.

Hele otte af de vesthimmerlandske lokalrevyer er med i projektet, som skal ende med et brag af en revycollage med alle de bedste sketches, monologer og sange fra årets mange lokale forestillinger. Hver revy bidrager med to til tre numre og sørger hver især for at medbringe de nødvendige rekvisitter, sminke og skuespillere.

Til at binde Revyernes Revy sammen er der indgået aftale med Brian Svendsen om at varetage kapelmesterrollen. Brian har sammensat et revyorkester til lejligheden. Orkestret og lokalrevyerne er gået i øvelokalet og er i fuld gang med forberedelserne forud for generalprøve og premiere.

Det er ambitionen, at Revyernes Revy Vesthimmerland kan blive en tilbagevendende begivenhed, baseret på et fremadrettet samarbejde mellem lokalrevyerne om en forestilling hver andet år.

”Vi håber at rigtig mange vil bakke op om projektet ved at komme og se eller gense de mange indslag fra de vesthimmerlandske revyer. Kom og få rørt lattermusklerne - der er mange gode grin gemt i Vesthimmerland”, siger Lisbeth Jagd, der er leder af Vesthimmerlands Musikhus ALFA, der lægger scene til forestillingen den 3. november.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!