Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

Røde Kors i Løgstør mangler indsamlere

25-09-2020

Den lokale Røde Kors afdeling i Løgstør har mange frivillige tilknyttet, men lige nu mangler foreningen frivillige til at samle ind ved landsindsamlingen, som er planlagt til at foregå søndag 4. oktober. 

”Som det ser ud i dag, kan vi godt samle ind 4. oktober”, lyder det fra den lokale formand, Karin Birgitte Sneskov.

”Vi følger til alle tider myndighedernes anbefalinger, pt anbefalinger om 1 m afstand og hygiejne, som vi kan overholde til alle tider både på ruterne og i Jutlander Bank i Østerbrogade, hvor en medarbejder atter i år sidder klar og tæller de indsamlede pengebeløb op. Alle indsamlere får håndsprit med på ruten, så de sikrer at holde den fornødne hygiejne. Som tilmeldingerne er nu, mangler vi dog stadig indsamlere til at dække alle ruter i byen. Det samme gør sig gældende for Overlade og Ranum."

Derfor kommer formanden med en appel til lokalbefolkningen:

"Jeg kan kun opfordre folk til at melde sig som indsamler d. 4. oktober. De to timers indsats for Røde Kors bliver til nødhjælp herhjemme og ude i verden,” slutter Karin Birgitte Sneskov.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!