Søndag d. 21. juli 2019 - �rgang 14

Skattepenge retur til Løgstør Vand

01-04-2019

Der forventes et stort skattebeløb tilbage til Løgstør Vand A.m.b.a, som i 2018 har pumpet 477.010 m3 vand op til forbrugerne.

Det fortalte selskabets formand Albert Veggerby på generalforsamlingen i torsdags på Pavillon ChristiansMinde. Vandmængden er en lille stigning i forhold til 2017.

- Løgstør Vands vandspild ligger på 7,09 % her i 2018. Det er et område vi arbejder seriøst på hele tiden. Vi har haft nogle store brud i år. Bruddene har været sporadiske hist og pist, derfor er det vanskeligt. Havde det for eksempel været en bestemt hovedledning, der var problemet, så kunne vi jo blot udskifte den, men sådan har det ikke været i det forløbende år.

I november vandt de danske vandselskaber en principiel sag i Højesteret, der betyder, at forbrugerne slipper for en potentiel ekstra skat på vand. For Løgstør Vand betyder sejren, at der forventes tilbagebetalt omkring 400.000 kroner fra Skat, fortalte Albert Veggerby i sin beretning.

Efter en større udskiftning af selskabets ledningsnet på Fyrbakken i 2018, holder Løgstør Vand igen med anlægsinvesteringer i 2019. Det betyder, at vandprisen på 3 kr. pr. m3 fastholdes. Derimod stiger den faste afgift med 50 kroner.

Ole Guldvang Jensen, Jens-Peter Kollerup Nielsen og Rene Christensen var på valg. De blev alle 3 genvalgt.
Bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen således: Formand er fortsat Albert Veggerby Andersen, næstformand er Ole Guldvang Jensen. Øvrige medlemmer af bestyrelsen er Jens-Peter Kollerup Nielsen, Poul Helledi og Rene Christensen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!