Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15
Anita og Morten Jørgensen er klar til at vise Kanalens Bed & Breakfast klar for offentligheden

Smugkig ind i Kanalens Bed & Breakfast

07-06-2019

Løgstørpar åbner bed & breakfast i den gamle lægebolig i Fischersgade. 2. pinsedag inviterer værtsparret interesserede, der vil se forvandlingen i den ikoniske villa, indenfor.

Af Jacob Dalgaard

Anita og Morten Jørgensen havde egentlig droppet idéen igen. Det var for vildt og for omfattende. Men idéen ville ikke dø, og nu er de ved at være klar til de første gæster i Kanalens Bed & Breakfast.

De seneste måneder har de, håndværkere og andre hjælpere knoklet på højtryk for at realisere drømmen om at forvandle lægeboligen til et bed & breakfast. Underetagen på 180 m2 er blevet totalrenoveret og indrettet med fem værelser med 14 sengepladser, et fællesrum og køkken og to badeværelser.

- Der har været en drøm i os i mange år, fortæller Morten Jørgensen om idéen til at åbne bed & breakfast.

- Og jeg har altid drømt om at flytte ned til vandet, når børnene flyttede hjemmefra, og jeg kunne se muligheder i lejligheden her, fortsætter han.

Nu venter parret bare på at få villaen på Rugmarken solgt, så går de i gang med at renovere lejligheden. Imens skal den nye b&b nedenunder være med til at betale en del af huslejen.

Og de første gæster er allerede på vej. Når der i den kommende weekend er truckshow i Løgstør, har nogle af dommerne fået husly i de nye værelser, og i sommerferien er der også allerede booket værelser.  

Som nævnt havde Anita og Morten Jørgensen slået tanken ud af hovedet efter at have set den gamle lægebolig og konstateret, hvilket arbejde det ville kræve at bygge den om. Da Anita fortalte sin mor om de tanker, de havde haft, begyndte det hele at boble i Anita igen. Da hun fortalte Morten om sine tanker, var han hurtig til at finde tegningerne frem igen, og huset blev købt.

Under renoveringen har mange spurgt til projektet, og derfor åbner parret på mandag dørene, så alle, der har lyst, kan komme indenfor og se det nu næsten færdige projekt.

Parret understreger, at det ikke er en indvielse. Den kommer først senere.

Både Anita og Morten har faste jobs, og dem beholder de. Kanalens Bed & Breakfast bliver en fritidsbeskæftigelse, som skal drives med lidt hjælp udefra, når det er nødvendigt.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!