I dag fra kl. 13-16 afholdes reception hos Midtfjord El

Fredag d. 25. maj 2018 - Årgang 13

Søger indsamlere med hjertet på rettet sted

22-04-2017

Over 466.000 danskere lider af en hjerte-kar-sygdom, og hvert år kommer 50.000 nye tilfælde til. Det er den målgruppe, der søndag den 30. april samles ind til, når Hjerteforeningen holder landsindsamling.

Lokalt samles der også ind i Vesthimmerlands Kommune.

- Jeg håber rigtig meget, at så mange borgere som muligt vil melde sig og tage familie, venner og kæreste under armen og samle ind, så vi sammen kan redde liv, siger Anna Marie Wittrup, indsamlingsleder i Hjerteforeningen Vesthimmerland.

2-3 timer tager det at være med til at samle ind til Hjerteforeningens arbejde, og det batter, lyder opfordringen fra foreningen. For bare 250 kroner kan en hjerteforsker eksempelvis søge efter nye resultater i en time. Derudover går pengene til Hjerteforeningens arbejde med forebyggelse, rådgivning og patientstøtte, som har en stor betydning for både den enkelte og for samfundet.

- Jo flere mennesker, der stemmer dørklokker, jo mere forskning inden for hjerte-kar-sygdomme. Men ikke kun dét. Vi ved, at det er hårdt at være pårørende, og derfor arbejder Hjerteforeningen hver dag på at skabe bedre vilkår for de pårørende, der også oplever en kæmpe omvæltning i livet, når hjerte-kar-sygdommen rammer, siger Anna Marie Wittrup

Sidste år blev der samlet 3,8 millioner kroner ind ved Hjerteforeningens landsindsamling.

Sådan melder du dig
Meld dig til indsamling på indsamling.hjerteforeningen.dk eller sms HJERTEINDSAMLER til 1414 (alm. sms takst).

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!