Torsdag d. 21. februar 2019 - Årgang 14
Privatkundechef Jens Chr. Jacobsen til vesntre og Per Jensen med det symbolske bevis på, at Spar Nord Fonden igen i år hjælper torsdagsmusikken med 20.000 kr.

Spar Nord holder liv i torsdagsmusik

07-08-2018

Hver torsdag sommeren igennem har der været levende musik på havnen i Løgstør. Den flerårige tradition begyndte på Kunsttorvet og blev for et par år siden flyttet til Kulgården. Og gennem alle årene er det Spar Nord Fonden, der har gjort det økonomisk muligt.

- Det er jo gratis at være tilskuer til koncerterne, hvilket både turister og lokale tilskuere heldigvis benytter sig af i stort omfang, så de 20.000 kr. fra Spar Nord Fonden er helt nødvendige for os, siger Per Jensen, der er med til at tilrettelægge torsdagskoncerterne.

I år begyndte koncerterne 5. juli med besøg af Erling Rask Trio. Torsdag 9. august er det Løgstør Street Paraders, der står på Spar Nord Scenen og koncertrækken rundes af 16. august, hvor det er blevet en tradition, at de knap 30 medlemmer af Agersted Brass Band står for musikken.
Ved samme lejlighed bliver årets Muslingepris overrakt.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!