Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15
Jørgen Berg Højslet har åbnet en ny Sportigan i sit tøjhus i Løgstør

Sportigan er tilbage i Løgstør

26-11-2020

I dag åbnede Sportigan i nye rammer i Løgstør hos Buksesmeden i Østerbrogade 15.

Af Jacob Dalgaard

Efter en kort pause er der igen sportsforretning i Løgstør. I midten af oktober annoncerede tøjforretningen Buksesmeden, at den havde overtaget den eksisterende Sportigan længere oppe ad gaden, som var under afvikling. 

De efterfølgende uger er der blevet arbejdet intenst på at flytte sportsforretningen op på 1. sal hos Bukssmeden, hvor sportstøj og sportsudstyr nu fylder det meste af etagen suppleret af en mindre afdeling med arbejdstøj og maskineriet til at trykke på tøj.

Egentlig skulle sportsforretningen have været åbnet for nogle uger siden, men nedlukningen af Nordjylland satte en stopper for det, fortæller den nye indehaver, Jørgen Berg Højslet. 

Såvel nye skilte og nye varer var vanskelige at få ind under nedlukningen, men i formiddags klokken 10 blev dørene åbnet til den nye sportsbutik. En del af inventaret og varelageret fra den tidligere Sportigan er flyttet med, og det samme er ekspedient Sara Gertsen, som nu indgår i teamet af ansatte hos Buksesmeden.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!