Onsdag d. 30. september 2020 - �rgang 15
Fra venstre ses Anja og Ulrik Kjær, Else Bak Isaksen og Steffen Kloster Overgaard

Stafet for livet rykkede hjem på gården

06-09-2020

På en ejendom ved Ranum blev der i går afholdt Stafet for Livet med 25 deltagere.

Af Jacob Dalgaard

De sidste tre år har Else Bak Isaksen og Steffen Kloster Overgaard fra Munksjørup sammen med Anja og Ulrik Kjær fra Ranum deltaget i Jammerbugts version af Stafet for Livet. Stafetten, som plejer at have over 1000 deltagere, blev i år afholdt ganske anderledes på grund af corona.

Selv om stafetten ikke kunne afholdes sammen i Fjerritslev, valgte 18 hold alligevel at stille op hver for sig. Som det eneste hold syd for Limfjorden stillede de to par op med et hold på Anja og Ulrik Kjærs landejendom på Troldbjergvej 61 mellem Ranum og Vilsted.

Her var der til lejligheden lavet en 810 meter lang bane, som deltagerne kunnne gå, løbe eller hoppe rundt på. Meningen med Stafet for livet er at gå penge ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Steffen Kloster Overgaards firma, Søndersø Tømrerforretning, og Ulrik Kjærs ditto, Kjærs Haveservice, havde hver sponsoreret 5 kroner pr. omgang, som holdets 25 deltagere nåede i løbet af stafettens 10 timer fra kl. 12 til 22. Hver deltager - børn som voksne - havde en kurv ved målstregen, hvor der blev lagt en bordtennisbold i for hver runde. I alt blev det til 303 omgange svarende til 245 kilometer.

Stafet for Livet Fjerritslev havde arrangeret live streaming af åbningstalen klokken 12 og af lysceremonien kl. 21, så de forskellige hold stadig kunne føle sig en del af et større fællesskab. Desuden dukkede der en overraskelse op, da Stafet for Livet havde sendt Black Jack Duo til Ranum for at give holdet på Troldbjergvej en lille koncert.

Der skulle være mindst én deltager på banen hele tiden i løbet af de 10 timer. Derudover var der opstillet telt, hvor der blev hygget i løbet  af dagen og arrangeret fællesspisning. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!