Søndag d. 29. marts 2020 - �rgang 15
Pernille Haurum, formand for Stafet for Livet, Aars.

Stafet midt i juni aflyses

23-03-2020

Stafet for Livet 2020, som var planlagt til midten af juni i Aars, aflyses også på grund af corona-virussen.

Det er brandærgerligt, men der er ingen vej uden om: Ligesom mange andre arrangører må vi aflyse Stafet for Livet i Aars Lystanlæg 13.-14. juni 2020 på grund af coronavirussen. 

Det oplyser formanden, Pernille Haurum, Aars. 

-    Vore mange frivillige var allerede i omdrejninger for at planlægge dette års stafet til fordel for forskning og bekæmpelse af kræft, fortsætter Pernille Haurum. Der ligger et stort arbejde i et sådant arrangement, som normalt trækker omkring 1000 deltagere, men det er klart, at vi – ligesom mange andre arrangører – må tage vore forholdsregler over for den smittefarlige coronavirus. I dette tilfælde ved at aflyse Stafet for Livet 2020.

Sidste års Stafet for Livet blev en stor succes. Foruden det økonomiske overskud på 267.000 kr., som ubeskåret er gået til forskning i og bekæmpelse af kræft, bød stafetten på gode muligheder for at tale sammen i en tryg og varm atmosfære.

Planlægningsarbejdet i forbindelse med dette års Stafet for Livet omfatter en række elementer, f.eks. taler, underholdning, natbanko, tombola, gudstjeneste, børnestafet og maraton.

-    Takket være ualmindelig god opbakning fra lokalsamfundet og mange timers arbejde fra stafettens frivillige er det lykkedes at finde en god form for Stafet for Livet i Vesthimmerland i Aars Lystanlæg. Nu er vi nødt til at springe 2020-stafetten over, men det er vor agt at komme stærkt igen næste år, slutter Pernille Haurum, formand for Stafet for Livet, Aars. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!