Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Stort truckshow er blevet større

09-06-2019

Dyrskuepladsen i Løgstør er i pinsen fyldt helt op med trucks i alle afskygninger.

Der blev gnubbet løs med pudseklude i et omfang, så duften af pudsecreme hang i luften over dyrskuepladsen, da Truck Show Himmerland i går åbnede i Løgstør. Showet afholdes for andet år i træk i Løgstør, hvor det er den formelle start på byfestugen.

Selv om bygerne driller pudsearbejdet, kan publikum se nogle meget skinnende lastbiler, som er klar til at blive bedømt. Publikum kan nemlig også være med til at bedømme truckshowets flotteste lastbil og samtidig deltage i konkurrencen om blandt andet fire nye sommerdæk til en personbil sponsoreret af First Stop Himmerland.

I forhold til sidste år er Truck Show Himmerland vokset yderligere til 180 tilmeldte trucks, og det er 30 flere end sidste år. Af forskellige årsager har fem deltagere måtte melde afbud, fortæller Tobias Madsen, der er medarrangør af den nye event i Løgstør. Men ikke destor mindre er der tale om en pæn fremgang, som fylder Dyrskuepladsen godt ud.

Lørdagen bød ikke kun på lastbiler. Der var også havetraktortræk og musik. Først med John Mogensen Live, og i aftes blev der holdt truckerfest i teltet med musik af Beers for Tears.

Truck Show Himmerland fortsætter i dag, hvor der er præmieoverrækkelse klokken 13.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!