Onsdag d. 30. september 2020 - �rgang 15
Fra venstre ses indehaverne af Midtfjord El, Mads Andersen og Preben Nielsen, de to svende Nicolas Støttrup Jensen og Simon Stougård Jensen samt teknisk chef på Danpo Ulrik Nielsen.

Superlærlinge belønnet med medalje

01-09-2020

Nicolas Støttrup Jensen og Simon Stougård Jensen fik i går deres svendebreve som udlærte elektrikere.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Midtfjord El i Løgstør og Danpo i Aars har udlært to dygtige svende, som ikke alene scorede 12 i deres fælles svendeprøve. De fik også medalje for deres bedrift, hvilket tildeles landets bedste i faget for deres dygtighed og arbejdsindsats i lærlingetiden.

Nicolas Støttrup Jensen og Simon Stougård Jensen har været såkaldte kombinationslærlinge. Det betyder at de på skift har haft en del af deres læreplads hos Midtfjord El og Danpo. Det har givet dem ekstra indsigt i elektrikerfaget, at de har prøvet kræfter med både en allround elektrikervirksomhed og en industrivirksomhed. 

Deres flotte bedrift ved svendeprøven blev i går markeret ved en lille sammenkomst hos Midtfjord El, hvor de to nye svende fik gaver, blomster samt svendebrev og medaljer.

Medindehaver af Midtfjord El, Preben Nielsen, var glad for at have været med til at udlære så dygtige elektrikere. Der er bare et problem ved det, sagde han: Det er, at de er svære at holde på. 

Både Nicolas Støttrup Jensen og Simon Stougård Jensen har da også allerede besluttet sig for at læse videre til maskinmester. De kommer fra henholdsvis Hyllebjerg og Ranum og bor nu begge i Aalborg og følges altså også videre til maskinmesterskolen i Frederikshavn.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!