Lørdag d. 25. maj 2019 - �rgang 14

Syd for Køge i Vilsted

15-03-2019

I torsdags var der fest og glade dage på Vilsted Friskole, hvor en uges forberedelse på årets musical skulle stå sin prøve.

Om formiddagen var der forestilling for skoler, Storkereden, byens dagplejere og byens borgere. Til aften var der arrangeret 2 forestillinger, for at der var plads til alle.

Børnene var spændte på at skulle fremføre ”Syd for Køge”, som musicalen hed. Manuskript, musik og tekster har lærere og elever selv lavet. Musicalen handlede om en familie som blev splittet efter en togulykke, og som derefter skulle meget igennem, før de til sidst blev genforenet. Vi blev taget tilbage i tiden til 50’erne og blev ført op gennem tiden til 70’erne.

Elever og lærere har knoklet med at lave kostumer, lave kulisser, lære musikken til alle numrene, lære replikker og sange og ikke mindst sørge for at lyset og lyden virkede.

Efter forestillingerne om aftenen var der lavet kaffe og kagebord i vores nye bygning. Der blev hygget og snakket efter forestillingen, og alle børnene kunne hygge sig i diskoteket. Alt i alt en skøn aften.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!