Torsdag d. 22. august 2019 - �rgang 14

Tavse Poet igen på spil i Vesthimmerland

10-02-2019

Albumaktuelle Tavse Poet kommer endnu engang til Vesthimmerland - denne gang for at spille koncert i Søttrup kulturhus og Løgstør kirke.

Det er efterhånden blevet en tradition, at Tavse Poet en gang om året kommer på besøg i det Vesthimmerlandske, for er der et sted hvor bandet føler sig på hjemmebane, er det netop her. Selvom de til dagligt opholder sig i København, har halvdelen af medlemmerne nemlig tilbragt sine barndoms- og teenageår på de Vesthimmerlandske breddegrader. Det er de tre søskende Jakob, Kathrine og Anna Svensmark Møller, og de lover at koncerten også vil få et særligt himmerlandsk islæt.

Tavse Poet er først og fremmest musikalsk historiefortælling. Fortællinger om verden som vi oplever den, hvor banalt, abstrakt eller højtravende det end måtte opleves. Poeten vender alt fra dagens første kop kaffe til meningen med livet, muligvis uden at komme frem til nogle egentlige konklusioner overhovedet. Og med hele dette indre sanseapparat sat i spil, har Tavse Poet forsøgt at tilføre fortællingerne den ekstra dimension, som musikken har sans for at kunne.

”Med et bærende fortællende element i musikken, forsøger vi med vores forholdsvist ungdommelige briller at give et bud på livsanskuelser, fællesskab og nærvær, og på hvordan barndommens naive og umiddelbare øjne med fordel kan og skal blive ved med at følge os langt ind i vores voksne livsanskuelse”, fortæller forsanger og tekstforfatter i bandet, Jakob Svensmark Møller.

”Vi håber at vores tilhørere vil lade sig føre med ind i vores fortællinger, og ikke mindst den musikalske fortælling i fortællingen”.

Tavse Poet kan høres 22. februsr i Søttrup Kulturhus og den 24. februar kl. 14.30, hvor Tavse Poet medvirker ved en kort musikgudstjeneste i Løgstør Kirke og bagefter giver koncert i sognehuset.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!