Onsdag d. 24. april 2019 - Årgang 14
Sten Gass Sibbesen (tv.) og Jacob Christensen (i midten) fra foreningen The Party Next Generation tog i sidste uge imod bevillingen på 39.794 kroner. Bevillingen blev overrakt af Brian Larsen, afdelingsdirektør ved Jutlander Banks afdeling på Himmerlandsgade i Aars. Beløbet skal sikre, at der fremover også vil være lysshow, når computerpartyet bliver afholdt i Messecenter Vesthimmerland

The Party Next Generation får stort beløb til lysudstyr

13-09-2018

Computerparty i Aars kan nu indkøbe nyt lysudstyr efter at have modtaget en bevilling på næsten 40.000 kroner fra Fonden for Sparekassen Himmerland.

Det har været frygtet, at de over 600 deltagere i ’The Party Next Generation’ (TPNG) måtte undvære det sædvanlige lysshow, når arrangementet bliver afholdt igen til januar i Messecenter Vesthimmerland i Aars. De seneste to år har TPNG lejet lysudstyr til en favorabel pris af diskoteket ’Larger Than Life’, men dette er ikke længere muligt, da diskoteket er lukket ned. Man har siden forsøgt at finde en ny udlejer af udstyret, men det har vist sig at være for dyrt.

Derfor har man nu valgt selv at indkøbe lysudstyret, hvilket er gjort muligt takket være en donation på 39.794 kroner af Fonden for Sparekassen Himmerland. Det skaber glæde hos TPNG, for lysudstyret er med til at skabe god underholdning for både deltagere og tilskuere.

”Som hallen er nu derinde, er den lidt småkedelig. Men hvis du sætter noget lys på, som det her, så giver det en helt anden stemning i hallen,” siger arrangør Sten Gass Sibbesen, som forklarer, at lysudstyret består af LED-pærer, der kan lyse i forskellige farver.

Kommer også andre foreninger til gode
The Party Next Generation bliver afholdt hvert år i januar, og næste gang er den 4.-6. januar 2019. Det er dog meningen, at lysudstyret skal bruges mere end bare én gang om året. Andre foreninger i lokalområdet kan således låne udstyret til fester eller andre arrangementer, hvis de skulle ønske dette.

En anden fordel ved at købe lysudstyret i stedet for at leje det er, at man vil kunne lave et større overskud. Det vil eventuelt også komme lokalområdets foreninger til gode, for overskuddet bliver hvert år delt ud til gode formål. I 2017 blev overskuddet på omkring 30.000 kroner og i 2018 på omkring 50.000 kroner.

”Vi håber, det her gør, at vi nemmere kan lave et overskud, som vi kan give væk,” siger Sten Gass Sibbesen, som også takker Messecenter Vesthimmerland for at støtte op om arrangementet ved at give en nedsat pris for lokaleleje.

TPNG blev første gang afholdt i 2017, og planen er at afholde det minimum tre gange mere.

Fonden for Sparekassen Himmerland er den største aktionær i Jutlander Bank, og derfor modtager fonden en stor del af bankens aktieudbytte hvert år. Ved udgangen af 2017 havde fonden i løbet af året bevilget uddelinger for 16,6 mio. kr. af fondens midler til almennyttige formål i lokalområdet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!