Torsdag d. 6. august 2020 - �rgang 15

Tidligere bankmand skal nu sælge huse

15-01-2020

Tidligere privatkundechef i Spar Nord, Jens Chr. Jacobsen, bliver ny salgs– og vurderingsmand hos Nybolig Vesthimmerland – Løgstør.

Han er et kendt ansigt i Løgstør, hvor han de sidste 15 år har været privatkundechef i Løgstørafdelingen. Men den 19. februar skifter Jens Chr. Jacobsen, 59 år, det tidligere job i banken ud med jobbet i marken og bliver salgs- og vurderingsmand i Nybolig Vesthimmerland - Løgstør. Til dagligt bor Jens med familien i Aars. 

Jens Chr. Jacobsen har ofte været ivrig deltager i rigtig mange af de lokale arrangementer i området.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med at sælge boliger i de områder, hvor jeg har haft min gang de sidste mange år og komme ud og møde kunderne, hvor de bor, siger Jens Chr. Jacobsen.

Indehaver af Nybolig Vesthimmerland – Løgstør, Louise Grynderup er begejstret for, at Jens har sagt ja til at blive en del af teamet.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde, siden jeg overtog Nybolig for snart 9 år siden, og jeg er sikker på, at Jens vil passe rigtig godt ind i vores team og efterleve de værdier, som vi står for, siger Louise Grynderup. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!