Lørdag d. 15. august 2020 - �rgang 15

Tidligere kommunaldirektør rystet over sin gamle by

07-07-2020

- Som fodgænger i Aars støder jeg ofte på gæster fra andre dele af landet, der giver udtryk for, at de er chokeret over, hvor miserabelt byens lystanlæg ser ud. Og jeg må desværre give dem ret. 

Det siger fhv. kommunaldirektør i Aars gennem 25 år, Keld Jørgensen, i en henvendelse til Vesthimmerlands byråd. Heri opfordrer han byrådet til at foretage en bedre vedligeholdelse.

- Det kan ikke passe, at anlægget skal forfalde i en tid, hvor der ellers satses massivt på indlandsturisme, understreger Keld Jørgensen. Vi er med rette stolte af Per Kirkebys værker, men det hører ingen steder hjemme, at byens gæster skal udsættes for et så misligeholdt lystanlæg. Jeg siger ikke, at det skal være et glansbillede, men den nuværende tilstand af lystanlægget kan vi ikke være bekendt.

Keld Jørgensen finder også, at den almindelige vedligeholdelsestilstand i byen er mangelfuld.

Derfor bakker den tidligere kommunaldirektør synspunkterne i artiklen ”Røre i andedammen” (Aars Avis, 1. juli 2020).

- Det er op til byrådet at få taget hånd om anlægget midt i byen, som fremsynede borgere tog initiativ til i 1893, og det hellere i dag end i morgen, slutter Keld Jørgensen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!