Mandag d. 16. december 2019 - �rgang 14

Torsdagsmusikken er stadig gratis - og flytter ind

29-06-2019

Der bliver også i år masser af musik på havnen i Løgstør. En af traditionerne er Torsdagsmusikken, der begynder 4. juli og slutter 15. august. Programmet i år byder på en blanding af gamle kendinge og spændende nye navne.

Løgstør Turistforening har overtaget ansvaret for musikken, og på grund af en pæn donation fra Spar Nord Fonden er der stadig gratis adgang til koncerterne, der i år alle finder sted i Kulturladen, uanset vejret.

Erfaringerne fra tidligere år er nemlig, at det ofte bliver for koldt udendørs ved Spar Nord Scenen. Samtidig er det nemmere for de medvirkende bands og orkestre at få stemningen i vejret, når det foregår indendørs i den rustikke Kulturladen, som i øvrigt har fået omgang med malerkosten, så den fremtræder mere lys end tidligere.

Turistforeningen har lavet en aftale med Tinget og Løgstør Kød/Engros, der sørger for henholdsvis øl, vand og vin samt et måltid mad. Det sidste er til en fast pris på 75 kr. og serveres en time før koncerterne, der som sædvanlig begynder kl. 19.00

Der er tradition for at Erling Rask Trio indleder koncertrækken. Det sker også i år. Torsdagen efter hænger sammen med Muslingefestivalen, og her er det et større brass band fra Aarhus, der underholder. Kelds Kulinariske Kapel hedder det.

18. juli spiller Kaalunds Klinik. Kaalund er identisk med Søren Kaalund, der i en årrække var læge for det danske fodboldlandshold – og som ved siden af er en fremragende pianist. Han kommer med en trio.

25. juli overlades scenen til Kanal Jazz – og 1. august er endnu et nyt navn på scenen. Drengene Fra Nibe kalder trioen sig – og den spiller iørefaldende, populær musik.

8. august spiller det lokale Løgstør Street Paraders, og 15. august er det – som de seneste mange år – Agersted Brass Band, der slutter af. I år med en 2. afdeling, hvor publikum får mulighed for at synge med på en række danske sange og melodier. Samme aften uddeler Løgstør Kulturråd Muslingeprisen 2019 til en løgstørianer, der har gjort noget særligt for kulturlivet i byen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!