Onsdag d. 11. december 2019 - �rgang 14
Foto af den nye Toyota Corolla fra www.toyota.dk

Toyota Corolla er tilbage i ny version

03-04-2019

Verdens bedst sælgende bil kommer nu som hybrid. I den kommende weekend er der Danmarkspremiere på den nye Toyota Corolla.

Efter 12 års pause er Toyota Corolla tilbage i Danmark, og denne gang med hybridteknologien implementeret. Corolla fås både som 5-dørs hatchback og som ekstra rummelig stationcar, og som udover den kraftfulde 2.0-liters hybridmotor også fås med en endnu mere brændstoføkonomisk 1.8-liters hybridmotor med 122 hestekræfter eller med en 1.2-liters turbobenzinmotor med 116 hestekræfter.

I weekenden holder MTH Biler i Løgstør åbent hus, hvor den nye Corolla kan ses og prøves. Eller rettere de nye Corollaer, for den populære bil fås i flere varianter. Bilen har fået gode anmeldelser i forskellige bilmagasiner, så mon ikke den nye model snart er at finde på vejene - også i Vesthimmerland.

I forbindelse med åbent hus arrangementet hos MTH Biler bydes der på gratis pølser og fadøl, og har man endnu ikke fået skiftet til sommerhjul, kan man for blot 199,- få skiftet hjulene, tjekket lys, olie og bremser, få 10 liter sprinklervæske samt en goodiebag.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!