Torsdag d. 21. februar 2019 - Årgang 14

Tre dage med sommerfest i Vognsild

07-08-2018

Vognsild afholdte i sidste uge sommerfest. Det startede onsdag med børnecykelløb, om aftenen var der løb og cykelløb, alle med chip tidstagning. Ialt blev der udleveret over 100 startnumre.

Fredag startede med fyraftenskomsammen. Hrefter blev grillen tændt, og der kunne grilles medbragt kød. Da maden var spist, var der gang i det alkoholfrie diskotek i klubhuset, og på terrassen var der hygge for de voksne med dartturnering, sømblok, skydevogn og nyhederne i år: en flippermaskine og boksebold.

Lørdag startede med rundstykker og morgensang ved sognepræst Jari Tollestrup Jensen. Herefter kunne der købes lodder i tombolaen med flotte gevinster fra de lokale forretningsdrivende. Over middag var der gadefodbold, hvor otte hold var tilmeldt. "Landsholdet" løb med sejren.

Samtidigt blev det jyske mesterskab i havetraktortræk afholdt, og det var med internationalt islæt, da der deltog et team fra Holland. For børnene var der det muntre køkken, hoppeborge og ponyridning

Til den søde tand var der kæmpe kagebord, hvor Heidi B. Christensen vandt for bedste smag og Camilla G. Jensen vandt for flotteste kage. Sommerfesten sluttede lørdag aften med bad taste fest - vinderne for bedste udklædning blev Helle Kristensen og Michael Jensen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!