Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15

Uddannelsesmesse med besøg fra Herlufsholm

01-12-2019

20 ungdomsuddannelser havde lørdag taget turen til Ranum, hvor Ranum Efterskole College havde arrangeret uddannelsesmesse.

Sidste år var der 6 uddannelser repræsenteret, da Ranum Efterskole prøvede at holde uddannelsesmesse. I år havde 20 ud af 50 inviterede uddannelsesinstitutioner taget imod tilbuddet.

Der er rift om de unge mennesker på landets uddannelsesinstitutioner, og alene på Ranum Efterskole er der over 400 af dem, som snart skal vælge ungdomsuddannelse. Det har sandsynligvis øget interessen for at være repræsenteret på uddannelsesmessen. En række institutioner fra Jylland havde en stand i Ranum Multikulturhus, og helt fra Sjælland kom også Herlufsholm Skole og Kostskole.

Messen var ikke kun møntet på efterskolens elever. Ib Christensen, der er arkitekten bag messen, siger, at efterskolen er kommet lidt sent i gang med at få messen på skinner, og næste år vil man derfor sørge for at få markedsført messen lokalt noget tidligere for at få flere lokale unge mennesker til at kigge indenfor.

Ranum Efterskole havde sideløbende med messen arrangeret julemarked med salg af egne produkter. Overskuddet fra salget går til skolens støttearbejde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!