Lørdag d. 25. maj 2019 - �rgang 14
René Danielsen vender lige de sidste detaljer med projektleder Inge Bjørn, inden der meldes klar til åbning af Forår i Lanternen 2019

Udstillere gør klar til forårsmesse

15-03-2019

Lørdag klokken 10 bliver dørene slået op til Forår i Lanternen.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Der er 85 udstillere, når Lanternen i weekenden blænder op for forårsmesse, og det er 12 flere end sidste gang. Det glæder projektleder Inge Bjørn fra messecenter Vesthimmerland, som samarbejder med Lanternen om det store event. Hun er positiv overrasket over den opbakning, der har været om messen, og det betyder, at alle standpladser for længst er udsolgt.

Én af de udstillere, der fredag var i Lanternen for at gøre klar, er René Danielsen fra Aubo Køkken & Bad Løgstør. Han har været fast mand på forårsmesserne i Løgstør i flere år.

- Det er en god måde at vise butikken frem på, og det er blevet endnu bedre, efter at vi har fået Lanternen, hvor det hele er samlet i en hal, siger han med henvisning til tiden før Lanternen, hvor forårsmessen var fordelt i to haller.

I år har René Danielsen bygget en mindre køkkenudstilling på sin stand, hvor nogle af tidens nye finesser vises frem. Blandt andre en skjult ladestation til robotstøvsugeren i soklen under køkkenskabet. Der bliver også vist nye fronter til køkkenelementer.

Vanen tro er der for publikum også masser af præmier at vinde. Mange udstillere lokker med konkurrencer, og det gør Aubo Køkken & Bad Løgstør også. Her kan den heldige vinde en flot vintønde til opbevaring af vinflasker. Tønden har en værdi på lige knap 6000 kroner.

Forår i Lanternen har åben for publikum fra klokken 10-16 både lørdag og søndag.

Se program for messen her

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!