Lørdag d. 15. august 2020 - �rgang 15

Ung modtager af radikal pris

06-07-2020

Radikale Venstre Vesthimmerland overrækker hvert år Den Radikale Pris til en person, som har gjort en særlig indsats i Vesthimmerland. I år gik prisen til formand for Ungerådet, Mikkel Due-Hansen, som tak for hans indsats for at ungehuset Hotspot skulle blive en realitet.

Unges trivsel ligger os meget på sinde i Radikale Venstre og vi ville ønske, at alle havde samme  forudsætninger for et godt barne- og ungdomsliv, men det er desværre ikke tilfældet. I Radikale Venstre tror vi på at fællesskaber kan gøre en forskel. Alle mennesker har behov for at mærke, at de ikke er alene, og behov for at mærke, at de bidrager med noget til fællesskabet”, siger Gitte Lopdrup, regionsrådsmedlem for Radikale Venstre.

I 5 år har Mikkel som formand for Ungerådet kæmpet for at unge i Vesthimmerland skulle have et sted at mødes. Hans og Ungerådets vedholdende og velargumenterede arbejde har haft en afgørende betydning for, at dette helt unikke ungemiljø er blevet realiseret i form af Hotspot. Der er skabt et miljø hvor alle unge fra hele Vesthimmerland kan føles sig velkomne og mødes på kryds og tværs. Og sikke nogle fantastiske og inspirerende rammer.

- Hvis der skal ske noget i provinsen og i lokale miljøer, så er der brug for, at der er nogen der tager teten. Der er brug for ildsjæle. Sådan én er Mikkel. Han går forrest og gør en positiv forskel for andre. Mikkel er optaget af gode fællesskaber, hvor den enkelte trives og hvor man tager ansvar for hinanden. Det er sund fornuft på nordjysk, siger Gitte Lopdrup om prisoverrækkelsen.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!