Onsdag d. 26. juni 2019 - �rgang 14

Vesthimmerland ansætter ny drifts- og anlægschef

29-03-2019

Vesthimmerlands Kommune har ansat Kent Kås Vestergård som ny drifts- og anlægschef. Dermed bliver han afdelingschef i Teknik- og Økonomiforvaltningen og afløser Jørgen Hansen, der er gået på pension efter 32 år på posten.

Kent Kås Vestergård er 46 år og bor i Nørresundby med sin kone Anja og tre børn. I baggagen som ny drifts- og anlægschef har Kent stor erhvervserfaring som afdelingsleder, projektchef og Officer fra Beredskabsstyrelsen, Rambøll Danmark A/S og NIRAS A/S.

Direktør for Teknik og Økonomiforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune, Ole Helk, udtaler følgende om ansættelsen:

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan byde Kent velkommen som ny drifts- og anlægschef i Vesthimmerlands Kommune. Det er en meget central stilling med et stort ansvar, hvor der har mange berøringsflader i udviklingen af Vesthimmerlands Kommune i alt fra anlæg til beredskab. Med Kent får vi en person ind med stor erfaring, og det samarbejde ser vi meget frem til, siger Ole Helk.

Kent Kås Vestergård ser også frem til at blive en del af Vesthimmerlands Kommune og Teknik- og Økonomiforvaltningen:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at påbegynde arbejdet som drifts- og anlægschef i Vesthimmerlands Kommune. Jeg har tidligere samarbejdet tæt med Vesthimmerlands Kommune i anlægsprojekter, så mit kendskab til kommunen er ret stort. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at stillingen var meget interessant, så da muligheden opstod, var jeg nødt til at gribe chancen. Jeg er spændt på de nye udfordringer og ser meget frem til at starte i Vesthimmerland, og tænker at jeg med min erfaring kan bidrage til den fortsatte drift og udvikling i Vesthimmerland, siger Kent Kås Vestergård.

Kent Kås Vestergård tiltræder i stillingen som drifts- og anlægschef den 1. maj.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!